top of page

NYT

Oceans Daily præsenterer Havfruen Karin

Nyhedsplatformen Oceans Daily og Danmarks første professionelle havfrue, Havfruen Karin, er gået i samarbejde om at sætte fokus på FN´s Verdensmål nr.14: “Livet i Havet”. Sammen er deres mission at udbrede kendskabet til Havet, og skabe dialog omkring de muligheder vi har hver især for at gøre en forskel og bidrage til en mere bæredygtig fremtid for Verdenshavene

Hvis ikke du kender dem allerede, så gå

Havfruen Karin anbefaler: 

www.havmiljøvogter.dk

 Gratis

 og SJOVT

Havfruen Karin om Naturbevarelse

Når havfruer igennem tiden har fascineret mennesket og dannet grobund for alskens myter i flere forskellige kulturer, så er det nærliggende at bruge hende til, at få publikum til at se at hajer, piratfisk og krokodiller ikke er så farlige som vi går og tror.

 

Men, jeg som Havfrue vil også gerne slå et slag med halen for, at vi alle sammen tager fat! Som mor til 3 og havfrue bekymrer det mig meget, at menneskeheden endnu ikke har fundet nogen løsning på vores klimaproblemer.

 

Og så må man jo starte selv! 

 

Derfor har jeg indgået et samarbejde med  Oceans Daily, for at vi sammen, og med Havfruen som blikfang, kan være med til at vise at vi alle sammen, hver især, har mulighed for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid for verdens have, - og dermed for kloden!  

Oceans Daily og jeg, Havfruen Karin laver pop-up events for at sætte fokus på FN´s Verdensmål nr. 14 “Livet i Havet”

Følg med her på siden og på www.oceansdaily.com hvor vi løbende opdaterer med event-datoer.

 

Vi mener at man skal fokusere på at vælge den fremtid man gerne vil have, frem for at flygte og frygte den fremtid som der måtte komme, - altså derfor må vi alle tage aktive valg og starte et sted hver i sær.

 

Jeg håber at kunne inspirere frem for at formane, - og måske får jeg nogle gode ideer til hvad jeg selv kan gøre undervejs!?

 

 Vi mener at det er vigtigt at man som enkeltperson får redskaber og viden til at gøre en forskel for havet, men er udemærket godt klar over uoverskuelighedsfaktoren i en travl hverdag - derfor vil vi gerne komme med konkrete forslag, -  i kan læse mere og holde jer opdaterede på OceansDaily.com

Kom og hver med, når jeg performer til fordel for havet! 

Lille titel

  •  

  •  
bottom of page